Skip to content

Cursus Mama in Balans

Leuk; in Den Haag geven ze een cursus Mama in Balans. De kern is terug in balans komen als moeder, naast de andere rollen als partner, werknemer, vriendin en nog meer. De cursus is bedoeld voor vrouwen die terug in balans willen komen.

De omschrijving is zeer herkenbaar, dus wat ons betreft zeker een aanrader om een dergelijke cursus of workshop te volgen. Na het krijgen van een kind verandert er een hoop. De meeste moeders hadden al een druk schema van werk, vrienden, familie en sport, maar daar komt dan ook nog eens een andere rol bij. En eentje waarvan je minder snel zelf kiest hoeveel en wanneer je er tijd aan besteed. Hoe je blijf je in balans als jonge moeder?

Veel moeders willen alles tegelijk zijn: een goede moeder, een gezellige echtgenote, een huisvrouw die alles thuis regelt, een warme vriendin en voldoening op het werk. Op een cursus of workshop leer je om je eigen keuzes en prioriteiten te maken. Door middel van oefeningen en praktijkopdrachten verken je wat jij wilt. Eventueel is er nog de mogelijkheid voor persoonlijke coachingsgesprekken of groepsgewijze discussies.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *